Dit jaar beginnen we weer in lock down en met avondklok, maar we hopen dat we later in dit jaar meer vrijheid krijgen. Bezochte plaatsen; Westerbeek, Gemert, Waalre, Baarlo, Neef, De Heurne, Goch, Helden.

13 en 14 Maart  Gemert

Eerste korte weekend dit jaar, even naar Westerbeek en daarna naar Gemert waar onze zoon een huis gekocht heeft hun zoon z`n 15e verjaardag viert. Een wandeling door Gemert gemaakt en verrast door de kleine smalle straatjes en oude authentieke huisjes. Ook is hier een kasteel en een leuk uitgaansleven, wat helaas op het moment dat we er waren gesloten was i.v.m. Corona virus.

 

Dit is niet het echte kasteel hoor!


15 t/m 17 Mei Westerbeek, Gemert, Waalre en Baarlo

Vandaag naar Westerbeek, even op visite bij Jeroen. Hierna naar Gemert voor een gezellige avond bij Dennis en Kristel, daar op de oprit blijven slapen. De andere morgen naar Waalre gereden om de verjaardag van Paul te vieren, `s-middags lekker in hun bos geweest en ook hier in de camper voor de deur geslapen. Maandag naar Baarlo gereden om nieuwe matrassen op te halen. Dit was weer een leuk weekend met gezellige mensen.


2 T/M 4 Juli  Neef 

Eindelijk weer eens de grens over, terecht gekomen in Neef aan de Moezel, waar we al vaker geweest zijn en voor gekozen vanwege de mooie ligging en de ruime camperplaats. Heerlijk gegeten bij restaurant "Schleusenblick". Op zaterdag een flinke wandeling bergop om het uitzicht op de camperplaats te zien, dus eerst de Peterskapelle en daarna naar de ruïne van het klooster en langs de Moezel weer terug.


22 t/m 25 Juli De Heurne en Goch 

Onderweg naar Obelink in Winterswijk gestopt op de mooie camperplaats in De Heurne, de volgende morgen lang geshopt in de winkel van Obelink en daarna naar de Haltern See gereden, maar daar was de camperplaats vol dus toen maar naar Goch gereden en daar was nog wel plaats. Een paar leuke wandelingen gemaakt langs rivier de Nier en zondag weer naar huis. Ondanks alle waarschuwingen dat er zware onweer en regenbuien zouden komen hebben we helemaal niets gehad, dus weer een fijn weekend achter de rug!

6 t/m 8 Augustus Helden

Een weekend naar Helden in Limburg. Hier is een mooie camperplaats bij een aspergekweker en tevens camperaar. Het is hier echt helemaal volgens het boekje ingericht en bijgehouden. Dit weekend het dorp verkend, enkele boodschappen gedaan en heerlijk gegeten bij "De Zoes." Verder lekker gewandeld en nog op bezoek geweest bij vrienden op camping "de Heldense Bossen". Ook nog even in de wijngaard gekeken die 100 meter van ons af lag.