Aangezien we nu allebei gepensioneerd zijn zullen we niet alleen in de weekends weg gaan maar zijn we vrij om te gaan wanneer we willen en kunnen.

Uitstapjes 2022, 2-3 Rheurd, 3-3 Nettetal, 4-3 Goch, 21-4 Helenaveen, 24-06 t/m 01-07  Waalre, Pelt, Veldhoven, 


02-03-2022 Rheurdt

Eerste rit dit jaar, eindelijk een paar mooie dagen. Camperplaats op de heuvel, steile inrit en mooie plaatsen.€9.50 zonder stroom. Dorpje heeft de essentiële winkels. We hebben een leuke wandeling gemaakt langs de visvijver en later om het voetbal terrein. Heerlijk rustige nacht gehad op de cp waar verder ook geen campers waren.


03-03-2022 Nettetal

Hier op een parkeerplaats aan de Krickenbeckersee. Hier een rondwandeling van bijna 8 km. om het meer gemaakt en langs "Schloss-Krickenbeck" . Alweer een rustige nacht gehad, we stonden ook hier alleen.


04-03-2022 Goch

Weer een bezoek aan onze vertrouwde cp in Goch. Het zag er dit weekend heel anders uit omdat circus Renz ook op de cp stond en daar voorstellingen gaf. Leuk wel met kamelen in je achtertuin. Geen last gehad van al de dieren die er bij waren. Overdag gewinkeld in Goch en weer een heerlijke nacht gehad.


21 t/m 24-04-2022 Helenaveen

Vandaag naar cp "Oude Hoeven" in Helenaveen gereden, leuke en rustige plaats langs de visvijver gehad. Na gesetteld te zijn, zijn we een mooi rondje gaan fietsen en hebben we heerlijk in de zon zitten genieten. De volgende dag niet zonnig en veel wind, dus wat gepuzzeld en in de middag een flinke wandeling door het Mariaveen gemaakt.  Later kwam Jeroen op bezoek en zijn we heerlijk wezen eten in “ Het Oude Veen” in Helenaveen. Na weer een rustige nacht een wandeling gemaakt door Mariaveen en na de lunch nog een fietstocht gemaakt tot bijna in America. Nog een rustige avond, morgen weer naar huis via Gemert en even kijken hoe ver de bouw is bij Dennis.


21 t/m 23 juni. Waalre 

S’Middags naar Waalre gereden om de andere morgen te gaan oppassen op onze kleinzoon. Eerst wat boodschappen gedaan en toen Ravi opgehaald van school. Gezellig een paar dagen met dochter en kleinkinderen.


24 en 25 juni Pelt (B)

Vandaag naar de passantenhaven gereden in Pelt (B) . Veel activiteit op het water en vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur kajakwedstrijden met in iedere kajak 7 tot 11 personen. Hilarisch om te zien met zo af en toe ook kajaks die omsloegen. Veel fanatieke kajakkkers, dus leuk om te zien. Kortom een leuke avond aan het kanaal. Volgende dag een wandeling langs het kanaal gemaakt en naar de markt in het dorp geweest, verder rust en bootjes kijken.


27 juni t/m 1 juli. Veldhoven

Vertrokken naar camping “Het Witven” in  Veldhoven. Lekker relaxed een aantal dagen op de camping met bijna iedere dag visite van dochter en kleinzoon. Leuk gewandeld en spelletjes gedaan, gebarbecued enz.


Maak jouw eigen website met JouwWeb