Dit jaar: Wijk en Aalburg,  Bredevoort en Zutphen,  Bad Bodendorf, Zell am Mosel enMeisburg, Slijk-Ewijk en als laatste :Westerbeek 


Op 25 januari de camper van stal gehaald en nieuwe banden (Vredestein Comtrac all season 215 / 75 / 16)  laten monteren bij Jägers banden in Culemborg. De volgende dag naar Wijk en Aalburg gereden om bij oud collega's te gaan eten en borrelen, dus daar met de camper overnacht. Op de heenweg nog sneeuw gehad en in de nacht sloeg het weer om. Toen we wakker werden regende het en was de temperatuur gestegen naar +3 graden. Een lekker etentje en een gezellige avond gehad.


16 Maart 2013 Bredevoort en Zutphen

Vandaag vertrokken zonder doel en terechtgekomen bij de Slingeplas in Bredevoort. Hier een gezellige wandeling gemaakt en heel veel boeken gezien. Rondom de markt zijn er diverse antiquariaten. De vele boeken staan zelfs langs de wegen opgestapeld in rekken en kratten en zijn veelal te koop voor € 2.00 Een leuk plaatsje waar het aan de Slingeplas erg druk zal zijn in de zomer. Heerlijk rustig geslapen en na het ontbijt ( i.v.m. de regen) naar Obelink gereden in Winterswijk. Altijd leuk om rond te kijken naar alle kampeernieuwtjes. Na de middag naar Zutphen gereden, het mooie stadje aan de IJssel. Geen winkels open, maar toch leuk om even rond te wandelen en een heerlijk (maar erg groot) ijsje te eten. Ondanks het nog gure weer toch een paar leuke dagen gehad. 


5 Juli 2013 Bad Bodendorf

Vandaag richting Rijn of Moezel. Terechtgekomen op camperplaats  Thermalfreibad in Bad Bodendorf. Ooit eerder geweest om de bron te bezoeken deze ligt bij het zwembad. Op zaterdag naar Sinzig aan de Rijn gelopen en het slot van Sinzig bekeken, daarna lekker rustig bij de camper bbq-en. Zondagmorgen naar het zwembad, een paar baantjes gezwommen, daarna langs de Ahr naar Ehlingen gelopen, leuke wandeling echter in het dorpje was niets te beleven. Na het middageten weer richting huis gegaan. Een heerlijk weekend met temperaturen rond 30˚.


21 Augustus 2013 Zell am Mosel en Meisburg

Een weekend  uitrusten aan de Moezel. Heerlijk weer en een mooie omgeving, wat wil je nog meer? Lekker gewandeld en Zell bezichtigd, veel gerust en iets te lang in de zon gelegen. Vrijdag naar de Keltische belage in Kaimt (300 meter van onze camperplaats) geweest. Dit gaat over de Kelten (Kaimt) aan de ene kant van de Moezel en de Romeinen aan de andere kant (Zell). Na een harde strijd komt een verbroedering en deze wordt gevierd in de wijnkelders in Kaimt. Daar vloeit de wijn rijkelijk en het is ons niet gelukt om overal te proeven. Wel genoten van goed eten en drinken. Zaterdag naar Luc & Lia gereden in Meisburg  (Tussen Daun en Bitburg) Daar kwamen Tom & Ilse ook op visite en na hard werken van de heren (2 aanhangers groen afval storten) en een fikse wandeling van de dames met de honden was het aangenaam vertoeven met zelf gedistilleerde Palenka en bier. 's-Avonds nog naar de (Kermis) lees drankgelag geweest, een paar honderd meter vanaf het huis van Luc & Lia. Daarna nog gezellig op eigen terras. Zondag terug naar huis na een aantal heerlijke dagen.


6 September Slijk-Ewijk

Een paar dagen naar Wim en Mieke op de camping in Slijk-Ewijk. Gezellig weekend en onze nieuwe fietsendrager uit proberen. Mooi fietstochtje gemaakt aan de andere kant van de Waal naar Nijmegen. Leuk met het veerbootje en over de dijk, mooie uitzichten en redelijk weer. Lekker bijgekletst en enkele consumpties genuttigd. lekker relaxed weekend.


13 September Westerbeek

Weekend naar Westerbeek om de 60e verjaardag te vieren van Jeroen, Jan-Huub en Michel. Meegeholpen met inrichten van de tent en verzorgen elektriciteit. Zaterdag een mooi feest gehad tot in de late uurtjes en op zondag weer alles opruimen. Dit was weer een heel gezellig weekend.Maak jouw eigen website met JouwWeb