2 Augustus 2019 Uden - Schaijk, camping "Hartje Groen" Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk

Vandaag eerste weekend na maanden hard werken: 2 keer verhuizen, het nieuwe huis schilderen en aanpassen, nu toe aan een weekend zonder werk, dus op pad. Op deze camping staat de broer van Frances, enkele nichtjes en neef, dus een gezellig familietreffen. Mooie wandeling gemaakt door de Maashorst en een gezellige avond gehad.


3-8-2019 Schaijk – Borkel Schaft (Valkenswaard)

Op bezoek bij Debby, Paul en Ravi, die hier op het huis van een vriendin passen. Hier konden we rustig op de oprit staan in een landelijk gebied dus rust alom. `s-Avonds lekker gegeten bij de Woeste Hoeve in Schaft. De heenweg werden we verrast door een stevige bui maar op de terugweg was het weer heerlijk.


4-8-2019 Borkel Schaft – Neerpelt (B) N 51.23356, E 5.43198

Een dagje op de ons vertrouwde camperplaats “Passantenhaven” aan het kanaal Bocholt-Herentals. Debby ,Paul en Ravi zijn ook hierheen gereden en met zijn allen zijn we naar het klankenbos geweest, een leuke wandeling, maar helaas zijn er niet meer alle doe dingen die er jaren geleden wel waren. Naderhand nog even Neerpelt in geweest en heerlijk op een terras genoten van de zon.

5-8-2019 Neerpelt – Uden

Na een relaxt weekend weer terug naar huis, want morgen gaan we het badkamermeubel plaatsen.