22 April 2020 Uden - Walik / Westerbeek

Eerste dagen met de camper tijdens de covid-19 periode, vandaag naar Walik naar het bos van onze schoonzoon en dochter. Lekker genieten van de natuur en de stilte en meegeholpen met inrichten van het voedselbos. Verder naar Jeroen in Westerbeek, daar met de camper op de oprit en in de tuin genoten van verse asperges met een wijntje. Toch alvast een beetje camper gevoel. Wellicht mogen we binnenkort in NL weer op camperplaatsen komen.


15 mei Riethoven Camping Heierhof

Ondanks covid-19 toch maar een weekend weg, met anderhalve meter afstand en eigen voorzieningen is het nu toegestaan dus gaan we ervan genieten. Camping vlakbij het bos van Paul en Debby. Hier kun je met Alpaca`s gaan wandelen en genieten van struisvogels en ezels, verder heel rustig. Maar ook nog geen terras of restaurant, dus wandelen en fietsen, nog gezond ook.


16 en 17 mei Riethoven en Walik - Uden

Vandaag fietsen en op bezoek in het bos van Walik. Gezellige dag gehad met kleinkinderen en familie, wel met de nodige afstand maar dat kan heel goed op een open plek in het bos. Zondag weer naar het bos omdat Paul jarig is, even feliciteren en dan naar huis, want er komt gedoseerd visite. Leuk weekend, eindelijk weer een beetje vrijheid.

20 t/m 24 mei Overloon, Westerbeek en Vessem 

Naar camperplaats fam.van Well in de bossen van Overloon. Volle plaats i.v..m. de vele Duitsers die NL in mogen. Lekker veel gewandeld en bezoek van Jeroen gehad, `s-avonds bbq-en en heerlijk rustig slapen. Vrijdag naar Jeroen op de oprit gestaan en asperges gegeten. Zaterdag naar Vessem, wandelen en verder niets bijzonders gedaan.


12 t/m 14 Juni Beugen

Camperplaats van Keijsteren in Beugen is een heerlijk rustige plaats aan het natuurpark De Vilt. Hele ruime plaatsen, dus volop privacy. Genoten van het warme weer. Verschillende wandelingen gemaakt en een fietstocht naar Milsbeek. Vrijdagnacht heel veel onweer en regen, maar verder prachtig weer en een mooie omgeving, wat wil je nog meer. 


22 juni t/m 26 juni Doorwerth

Vandaag naar Camping "De Boersberg" in Doorwerth samen met Jeroen. Luifeltent aan de camper opgezet, dit is pas de 2e keer dus toch nog wel een tijdje over gedaan. Naar Doorwerth gefietst en boodschappen gedaan, verder de waarschijnlijk laatste asperges van dit seizoen gegeten en gezellig geborreld.

Na een rustige nacht begonnen aan een fietstocht in de buurt. Begonnen bij de uitkijktoren, daarna naar de stuwdam en kasteel Doorwerth,vervolgens in Oosterbeek naar een terras ( dit kan gelukkig weer) en daarna rustig afkoelen bij de camper, eten en een borrel daarna was het weer koel genoeg om naar bed te gaan.

Lekker geslapen, nu ontbijten en zometeen weer op de fiets. Om negen uur vertrokken via Oosterbeek naar Hoenderloo en daar park "De Hoge Veluwe" in gefietst, na diverse stops terug naar Doorwerth via Wolfheze. Totaal 75 km. gefietst dus wel aan een paar heerlijke glazen Pimm`s toe. daarna eten, douchen en uitrusten

Weer een nieuwe dag, vandaag gaan we een kortere ronde fietsen aangezien gisteren toch wel veel was bij de momenteel hoge temperaturen. Na het ontbijt vertrokken over de brug van de A 50 en vervolgens de dijk gevolgd naar Arnhem langs de stuw, bij de Rijnkade afgeslagen naar Oosterbeek langs de andere kant van de Rijn. Vanavond onszelf getrakteerd op een etentje in restaurant "Kievitsdel" Vlakbij de camping.

Na deze nacht  moet de tent afgebroken worden en de spullen opgeruimd, Rond de middag weer terug naar Uden na een aantal mooie, maar wel warme dagen in Gelderland,


11 juli t/m 13 juli Hoek (bij Terneuzen)

Vakantiespullen voor Debby en gezin wegbrengen naar camping "Marina Beach" in Hoek, dan ook maar een paar nachten daar blijven. Gezellig weekend met kajak, speeltuin, wandelingen in de omgeving en BBQ-en.

24 juli Hoek 

Debby en gezin opgehaald en in Waalre bbq-en slapen, zaterdag weer naar huis.


31 juli t/m 2 augustus Bergeijk (`t Loo) 

Met de warmste 31 juli ooit, naar Bergeijk (Minicamping Bergeijk SVR). Rustige camping in het Brabantse, nog steeds in corona tijd dus niet de drukte opgezocht. Vrijdag met zeven man BBQ en daarna onze kleinzoon Ravi bij ons in bed gelegd voor de eerste keer in de camper slapen en zonder ouders wakker worden, dit ging prima en zaterdag wandelen, kippen voeren en in een reuze tractor met Ravi, dit was echt het hoogtepunt van de dag voor hem. Nog een nacht langer bij opa en oma. Zondag naar natuurtuin en speeltuin in 't Loo geweest en 's- middags naar Uden. Leuk weekend met onze kleinzoon. 


28 augustus t/m 2 september Someren

Al vroeg naar camping "De Somerense Vennen" gereden om een paar dagen vakantie te houden. Jeroen is met ons meegegaan dus extra tent mee en omdat we wat langer blijven hebben we ook de voortent opgezet. Ook staan Wim en Majo op deze camping dus weer lekker bijkletsen, gezellig. Op de camping is een zwembad en speelhal voor de kinderen, dus ook bezoek van Debby, Paul, Angela, Ayelen en Ravi. Uiteraard ook zelf gezwommen, gewandeld en gefietst. 2 Dagen op de Strabrechtse heide gefietst die nu prachtig in bloei staat. In de avonden wat lekkere biertjes in en voor de tent. Een geslaagd aantal dagen ondanks alle Corona perikelen.


18 september t/m 20 september Someren

Op verzoek van onze kleinzoon Ravi zijn we nog een keer met hem naar de Somerense Vennen geweest. Hier heeft hij het hele weekend lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen en in het zwembad. Het was weer een lekker weekend met zon en lekkere temperaturen.


23 en 24 oktober Baarlo

Aangezien er een mooi weekend voorspeld was zijn we vertrokken naar Baarlo "Camperplaats Heiderust". In de ochtend motregen gehad, s-middags brak de zon er een heel klein beetje door, dus een mooie wandeling door de bossen langs de 2 kastelen die Baarlo rijk is. Maar na een rustige nacht wakker geworden en wat denk je, jawel regen, met storm en regen op zondag in het vooruitzicht toch maar weer naar huis gereden en op een mooier weekend wachten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb