Dit jaar; Boulogne sur Mer, Rijn-Moezel, Rursee, Slijk-Ewijk, Lek, Graach.


13 Maart    Boulogne-sur-mer

Naar Boulogne-sur-mer via de Belgische kust naar Veurne. Geslapen op de camperplaats aan de haven. Mooi stadje. Volgende dag naar Boulogne-sur-mer. Onderweg even op Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez geweest (uitwaaien aan zee), wel mooie punten om te bekijken. Ook weer een camperplaats aan 'n grotere haven. Van hieruit kun je meteen de stad inlopen, hier is veel te zien. Boven de stad ligt het oude ommuurde gedeelte, zeker gaan bekijken als je hier bent. Van hieruit naar Ronquires,ten westen van Nivelles, de scheepslift in België in het kanaal van Charleroy naar Bruxelles. Iets apart om te zien!


2 April  Rijn-Moezel

Via de Eifel,Rursee naar Zell am Mosel. Op de camperplaats tegenover Zell geslapen en het dorp bekeken. De andere dag naar Bingen aan de Rijn gereden en langs de Loreley terug gereden. Overnacht in Sinzig (Bad Bodendorf) bij het thermalfreibad. Hier is een langzaam stromende geneeskrachtige bron, waar veel mensen uit de omgeving komen tappen. Wij vonden het water niet lekker. Wel een mooi plaatsje om te staan.


30 Mei Slijk-Ewijk

Een weekend naar Slijk-Ewijk bij Nijmegen op de camping aan de Waal. Hier hebben kennissen een stacaravan op een vaste jaarplaats. Wij met de camper  en nog 3 man met motoren. Tent voor de motorrijders opgezet en met de hele groep een gezellige bbq en bieravond gehad. De volgende dag nog lekker aan de Waal blijven staan. Prachtig weer.


 12 Juni Lek

Dit weekend een rit rond de Lek gereden. Eerst naar Lexmond en vandaar de dijk volgen langs de molens in Kinderdijk. Overnacht aan de haven in Alblasserdam. Tot één uur last van rumoerige jeugd. Maar verder wel een leuke plaats in het centrum. Volgende dag via de van Brienenoordbrug naar Krimpen aan de Lekgereden en vervolgens de dijk blijven volgen. In Jaarsveld op een heerlijk ruime plaats langs de Lek gestaan (dagrecreatie) en in de zon naar de schepen zitten kijken. Vervolgens overnacht in Vianen bij de sluis (camperplaats). Andere dag regen, dus naar huis


24 juli Rursee

Een weekend aan de Rursee. Overnacht op de camperplaats aan de Rursee en vandaar de ene dag naar de stuw gewandeld en langs de andere kant gedeeltelijk terug, maar dit was een zware route en dus hebben we het laatste stukje met de rondvaartboot gedaan. De volgende dag een andere kant van het stuwmeer gewandeld.


31 Juli  Haltern

Dagje Obelink (Kampeerwinkel) in Winterswijk, dit is echt de moeite om hier langs te gaan en de benodigde spullen te kopen. Je bent wel een dag bezig, maar dat is wel gezellig. Overnacht in Aalten en de volgende dag naar Haltern aan de Halterner stausee. Hier is vlakbij het meer een camperplaats. Leuk om te wandelen en het dorp te bekijken. De andere dag via Kleve naar huis, zoals iedere rit, binnendoor.


21  Augustus  Graach

We zijn weer een weekendje toe aan de Moezel. Dit keer in het plaatsje Graach beland. Dit ligt bij Bernkastel. Deze keer de stoute schoenen aangetrokken en een eind langs de Moezel gefietst, ook erg leuk en mooie vlakke weg. De camperplaats ligt kort aan de weg en er was nogal veel en laat/vroeg verkeer. Verder weer een weekend met heerlijk weer in een mooie omgeving, dus geslaagd!