Do. 15 April Uden – Oosterhout (Gld)

Vandaag alleen met de camper vertrokken naar Oosterhout omdat Frances nog werkt. Dit is hiervoor een ideale locatie want dit is slechts 10 minuten van hoor werk in Elst (Gld). Later op de dag samen de voortent opgezet want we blijven 14 dagen hier. Avondeten werd bij de camper bezorgd door een Indische vrouw die hier op de camping do.-vr. en za. Indisch kookt voor de gasten die hier gebruik van willen maken. Lekker gegeten en ook nog goedkoop. We zijn op camping “De Grote Altena”, dit is een mooi gesitueerde camping aan de Waal, dus veel schepen kijken!

Vr. 16 april

Vandaag even de camping en het dorp bekijken en ook wat boodschappen bij de Lidl gedaan. Verder genoten van het intense scheepvaartverkeer en het mooie weer hielp ook mee. Ook ooievaarsnest met bewoners gespot langs de Waaldijk.

 

Za. 17 april

Met mooi weer wakker geworden en de voortent even gecorrigeerd want hij stond niet helemaal naar mijn zin, inmiddels staat hij prima en kan ook wat wind verdragen waarvan we hopen dat die niet komt. In de namiddag visite gehad van Wim en Mieke die hier een jaarplaats hebben, dus een gezellige middag gehad.

Zo. 18 april

 Weer een mooie en fikse wandeling naar het gedeelte van Oosterhout dat dichter bij Nijmegen ligt. Hier geld gepind bij de enige pinautomaat van het dorp in de AH-winkel. Door de weilanden langs de rivier teruggelopen. Vandaag ook heerlijk weer zolang de zon er is en die was er gelukkig vaak.

Ma. 19 april

Na een regenbui in de vroege morgen toch een flinke wandeling gemaakt over de dijk naar Slijk-Ewijk en vandaar door het platteland terug naar Oosterhout en gelijk brood gehaald bij de Lidl. Na de middag enkele flinke buien gehad, dus puzzelen en lezen.

Di. 20 april

Vanmorgen is Frances naar het werk gereden, lekker dichtbij dus minder kilometers en ben ik gaan fietsen. Mooi ritje via de dijk naar Bemmel en via andere route terug.

Wo. 21 april

Vandaag weer een wandeling gemaakt en wat boodschappen gedaan, verder een stormband aangebracht want het begon flink te waaien dus bootjes kijken en lezen.

D0 22 april

Kleine reparaties uitgevoerd en verder relaxen bij de camper, puzzelen, lezen etc. Weer een Indische maaltijd laten brengen door de camping kokkin.

Vr. 23 april

Ochtendwandeling gemaakt en `s-middags visite van ons vaste eetclubje en dus ook hier gegeten. Het eten werd verzorgd door de camping kokkin.

Za 24 t/m 30 april

Gezellige middag met Wim & Mieke gehad. Verder iedere dag wandelen en bezoek gehad. Debby en Ravi op visite geweest en een nacht bij ons geslapen, Mart & Sjan een middagje geweest en Jeroen 2 dagen en die heeft meegeholpen met de voortent afbreken en  hij heeft ook heerlijke asperges meegenomen dus een mooi afscheidsdiner gemaakt.