Dit jaar: Neerpelt, Linden, Mesenich, Klüsserath.


Neerpelt 11 maart

Het seizoen gaat voor ons weer beginnen, aangezien het dit weekend mooi lenteweer wordt gaan we erop uit. In eerste instantie richting Meppel gereden,maar daar was het mistig en maar 3 graden dus toch maar richting zuiden. In Budel gestopt en het dorp verkend (Brouwerij) en het plaatselijk gebrouwen bier geproefd. Hierna verder naar Neerpelt voor de overnachting op de (Passantenhaven)


ACHELSE KLUIS 12 MAART

Vandaag de Sint Benedictus abdij in de Achelse Kluis bezocht. Hier tevens wat lekkere trappistenbieren gekocht, ook het terras bezocht. Vandaag weer een heerlijk zonnetje en een temperatuur van rond de 10 graden. Later weer terug naar Neerpelt om daar noch wat te vertoeven op een zonnig terras.

Achelse Kluis 12 maart

Vandaag de Sint Benedictus abdij in de Achelse Kluis bezocht. Hier tevens wat lekkere trappistenbieren gekocht, ook het terras bezocht. Vandaag weer een heerlijk zonnetje en een temperatuur van rond de 10 graden. Later weer terug naar Neerpelt om daar noch wat te vertoeven op een zonnig terras.


Neerpelt 13 maart

Na een koude nacht op de fiets gestapt en tot Bocholt gefietst en weer terug naar Neerpelt. Mooie tocht langs het kanaal (30 km). `s-Middags richting Waalre gereden om uit eten te gaan met Debby en Paul bij restaurant De Meiboom (aanrader),daarna naar huis gereden.


Linden 1 April (geen grap)

Vanmorgen vertrokken naar Jachthaven `t Loo in Linden. Heerlijk in de zon gezeten en gewacht op Herman en Marian, nadat ze gearriveerd waren moest er veel bijgepraat worden en bij een pilsje en een wijntje lukte dat best. `s-Avonds bleek dat de zon al sterk genoeg geweest was om te verbranden.


Escharen en Grave 2 april

Vandaag op visite op Duco en Jolande in Escharen, mooie rondleiding over hun landgoed gehad en weer veel verhalen over vorige jaren etc. Verder zijn we vandaag naar het Historisch Spektakel Grave geweest, leuke dingen gezien van vroeger en een gezellige dag met mooi weer gehad. Lekker op de fiets deze tocht gemaakt en naderhand weer op onze camperplaats nageborreld. 


Linden 3 april

Vanmorgen wakker geworden met regen  en rond de middag begon de zon weer te schijnen. Toch besloten om naar huis te rijden en de dag op een Udens terras of te sluiten. Een leuk en gezellig weekend gehad.


Mesenich van 4 mei t/m 8 mei 

Vanmiddag vroeg gestopt met werken en naar Mesenich (a.d.Mosel) gereden. Op de Family Camping stonden Wim & Majo en die hadden voor ons nog een plaatsje weten te regelen. Dit was op de parkeerplaats van de camping, maar zoals je links kunt zien was dit een riante plaats met zelfs nog zicht op de Moezel Iedere dag een mooi stuk langs de Moezel gefietst en een gezellig weekend gehad.


Klüsserath van 14 t/m 18 juli

Vandaag besloten om weer een weekend naar de Moezel te gaan. Heerlijk weer gehad een beetje gefietst en wat wijn gekocht bij een lokale wijnboer. Ook nog visite gehad van Tom,Ilse, Lise en Sven. Slaapplaats voor ze geregeld bij een wijnboer in het dorp. Dit was weer een gezellig en geslaagd weekend, waarbij het goede weer ook meewerkte.Maak jouw eigen website met JouwWeb