DIT JAAR: Herk de Stad, Hamont, Waalre, Milsbeek, Eersel, Nettersheim, Oedt, Norg, Goch, Ommel....


3 Maart 2017 Uden naar Herk de Stad 88 km.  Coördinaten: N 50.93406,  E 5.16615

Het eerste tochtje van dit jaar, dit keer naar België. Eerste overnachting in Herk de Stad. Hier is een mooie camperplaats aan een park met visvijver en een restaurant, tevens sta je na 200 meter in het centrum. We hebben het park rondgewandeld en zijn het dorp wezen bekijken en tevens wat boodschappen gedaan. `s-Avonds lekker gegeten (Zalm en Gamba’s) bij Gasterij de Olmenhof bij het park. Heerlijk gegeten.

4 Maart Herk de Stad naar Bocholt,(COÖRDINATEN: N 51.17750,  E 5.58528 )vervolgens naar  Hamont (COÖRDINATEN: 

N 51.25426,  E 5.54355 )  62 km.

Bocholt, waar we al eerder gestaan hebben aan het kanaal bij de jachthaven. Alleen werd het ons na een paar uur te druk met grote campers en veel honden, zodat we toch maar een andere locatie gezocht hebben. Dit is uiteindelijk Hamont bij de begraafplaats geworden. Het dorp  bekeken, maar dat was zo klaar. Gelukkig was er een Guinness café en daar mag ik graag even naar binnen gaan. Dus gezellig een glaasje en een praatje met de eigenaar en daarna naar de camper om eten te maken.

5 Maart Hamont naar Waalre 20 km.

Eerst nog een stukje wandelen, de Napoleons molen (uit 1804) bekeken en in de middag vertrokken naar Waalre. Hier woont onze dochter met haar gezin en die heeft gevraagd of we morgen 6 april kunnen oppassen. Dus slapen we bij haar voor de deur in onze camper, zodat we zeker op tijd zijn. Lekker met z`n allen gegeten en bijgepraat.

6 Maart Waalre naar Uden 43 km.

Op tijd uit bed en gezellig even met de kinderen, daarna alleen met Ravi onze kleinzoon. Aan het eind van de dag weer naar huis en dan zit ons eerste camperweekend van dit jaar er weer op.24 maart 2017 Uden, Milsbeek 34 km.  COÖRDINATEN:  N 51.73747,  E 5.95551

Dit weekend wordt het heerlijk weer en dus gaan we er op uit. Dit keer naar Milsbeek naar de camperplaats “De Diepen”, dit is tevens een pannenkoekenhuis en restaurant. Mooie camperplaats met de nodige wandel- en  fietsroutes. Je staat hier tegen de Duitse grens aan. Heerlijk gewandeld door de bossen op de heuvelrug.

25 maart 2017 Milsbeek, Gennep, Westerbeek en Waalre 80 km.

In de vroege uurtjes een wandeling gemaakt, daarna even het centrum van Gennep bekeken. `s-middags naar Westerbeek op bezoek bij een vriend, daar heerlijk in het zonnetje gezeten en later vertrokken naar onze dochter en gezin in Waalre.

26 maart 2017 Waalre Uden 43 km.

Na gezellig ontbeten te hebben weer terug naar huis.

5 Mei 2017 Eersel

Vandaag naar Eersel gereden en op SVR camping "Weidezicht" gestopt. `s-Middags op de fiats naar Eersel en in Cafè "De Mèrt" een paar lekkere bieertjes op onze bevrijding gedronken, daarna heerlijke asperges met zalm gegeten bij "De Bengel".

6 mei

Even boodschappen wezen halen, want vanmiddag komen er 6 gasten om samen met ons te BBQ-en. Vandaag heerlijk weer :21 graden. Lekker in het zonnetje met de korte broek aan BBQ-en, dat was al even geleden.

7 mei

Weer richting huis. 

 7 juli Nettersheim COÖRDINATEN:  N 50.48605,  E 6.62635

Een lekker warm en droog weekend, dus maar weer op pad. Vandaag via binnenwegen  gereden. eerst naar Brunssum maar de camperplaats daar viel ons tegen. Toen door naar de Eifel en uiteindelijk in Nettersheim terecht gekomen. Een mooie camperplaats met alle voorzieningen en vlakbij het dorp, dus restaurants en café op loopafstand.

8 juli Nettersheim naar Oedt COÖRDINATEN:  N 51.32327,  E 6.37655

Vanmorgen vers brood gehaald en na het ontbijt de Erlebnisroute gaan lopen ( 10 km.)

Erg mooie en leuke wandeling, zeker aan te bevelen met kinderen. Later op de middag gaan rijden naar Oedt bij Grefradt.

Gratis camperplaats zonder voorzieningen, maar wel mooie wandel cq fietspaden. 


9 juli Oedt naar huis.

Weer verse broodjes gehaald in het dorp en daarna weer een mooie wandeling gemaakt langs de burcht en in het gebied van de rivier de Niers. Rond de middag richting huis en daar gezellig op het terras van "Ons Caffeej" het weekend afgesloten.

4 augustus 2017  Norg Boscamping Langeloërduinen 

We gaan op bezoek bij Wim en Majo op de camping in Norg (Drenthe). Gezellig bijgepraat en nog een wandeling door de bossen gemaakt. `s-Avonds naar het dorp gelopen (10 Minuten) om de Norgse feestdagen mee te maken, niet de beste avond vanwege een forse regenbui, maar toch gezellig.

5 augustus 

 Na het uitslapen een fietstocht door de bossen gemaakt over goede fietspaden en genoten van de natuur. Later op de dag naar Veenhuizen gefietst om het museum van de gevangenis te bekijken. `s-Avonds weer naar de Norgse feesten met vanavond mooi weer, wel wat fris maar bij de terraskachels was dat geen probleem. De feestband "Pappa di Grazzi" wist heel veel bezoekers naar het feestterrein te trekken, dus werd het een gezellige avond.

6 augustus

Na het uitslapen en ontbijt afscheid genomen en terug naar huis en in Uden bij "Ons Caffeej"  naar de EK finale dames gekeken. Onze NL dames speelden een prachtige wedstrijd en versloegen Denemarken met 4-2  en werden daarmee Europees kampioen. 


25 augustus Goch 

Kort ritje naar Goch en daar eerst langs de getränke Halle, daarna naar de grote gemeente camperplaats gereden. Deze plaats  is echt heel groot en met alle voorzieningen. Lekker wezen winkelen en `s-avonds in restaurant El Paso wezen eten.

26 Augustus naar Ommel

Hier is een mooie SVR camping waar we lekker van de rust genoten hebben en tegen de avond is onze dochter met haar gezin langsgekomen. Lekker met z'n allen ge-BBQ-ed en morgen weer naar huis.


Maak jouw eigen website met JouwWeb