Dit jaar: Luxemburg, Milsbeek/Westerbeek, Linden, Gennep, Klüsserath.


14-03-2014 Uden - Luxembourg

Het camperseizoen gaat ook voor ons weer beginnen. Vanmorgen vertrokken richting Luxembourg, met name het plaatsje Heiderscheid. Vandaag is het heerlijk weer, lekker onder een strakblauwe lucht en met een temperatuur tussen 16 en 20 graden. Een prachtige route binnendoor gereden, geen steden!  Uiteindelijk om kwart voor vier aangekomen in Heiderscheid op camperplaats “Fuussekaul”, Hier zouden alle camperplaats bouwers een voorbeeld aan kunnen nemen. Perfect opgezet, zo zouden alle camperplaatsen moeten zijn. Perfect qua indeling, maximum privacy voor iedereen en met elektra, water en afvoer op iedere plaats. Na aankomst lekker nog een paar uurtjes in de zon gezeten, jawel in korte broek! Km 280

Wakker geworden met zo’n 15 graden lagere temperatuur en mist/motregen. Gewacht tot het ongeveer droog was en toen naar  Esch sur Sûre gereden, prachtige omgeving maar helaas toch weer motregen. Hier vandaan naar Vianden gereden, langs het kasteel en verder langs de Our op de grens met Duitsland en Luxembourg, een mooie rit, zou alleen mooier geweest zijn met mooi weer. Uiteindelijk aangekomen in Heinerscheid (jawel dit scheelt maar één letter met de vorige locatie), maar dit plaatsje ligt bij het drielandenpunt Luxembourg, Duitsland en België. Gestopt op camping Trois Frontières, te koud en te nat om te gaan wandelen of fietsen, dus maar lezen en later eten in het bijbehorende restaurant. Km 115


18-4-2014 Milsbeek

 Naar Milsbeek (aan de Maas bij Gennep) lekker dicht bij huis om een rustig Paasweekend te houden. Op de SVR camping “De Bloemenkamp”staan Wim & Mieke, waar we een aantal gezellige dagen mee hebben gehad. Ook nog cultureel bezig geweest n.l., het Genneperhuis bezocht. Verder lekker in het zonnetje gelegen en schepen bekeken die voorbij kwamen.


20-4-2014 Westerbeek

 Vandaag naar Westerbeek en de camper bij de boerderij van een vriend van ons geparkeerd. Wij waren uitgenodigd om het jaarlijkse Paasvuur mee te maken. Weer een heerlijke zonnige dag en een groot en warm paasvuur in de avond. Maandag weer op huis aan en nagenieten van een fijn en relaxed weekend.


08-6-2014 Linden

Pinksterweekend, mooi weer dus even een kort uitstapje naar de Kraaijenbergse plassen in Linden. De bestemming was de SVR camping "Op Den Drul", dit is een lekkere ruime camping en hier kun je aan het water staan, hetgeen goed uitkwam omdat ik onze nieuw aangeschafte opblaasbare kano wilde uitproberen. Dit is prima bevallen en we zullen hier nog wel vaker terug komen. 

14-06-2014 Linden

Weer naar Linden, maar nu met ons hele gezin. Veel plezier gehad met de kano en een lekkere BBQ in de avond. Heel leuk met z`n allen bij elkaar en iedereen heeft ervan genoten.

25-07-2014 Linden

Gezellig familie weekend aan het water. Regelmatig een stuk varen met de kano. Ook een mooie fietstocht gemaakt via Katwijk, Cuijk, St. Agatha, Haps en Beers. Zaterdag BBQ met z’n allen ( Dennis, Kristel, Joran, Debby, Evelyn, Amaya, Frances en ik). Veel loombandjes zien transformeren naar armbanden, schildpadden en ijsjes. Heerlijk weer en gezellige mensen, de formule voor een mooi weekend.

 

11-07-2014 Gennep

We hebben een nieuwe bustent gekocht n.l. "Eurotrail Silverstone" , dus moet hij een keer opgezet worden . Hiervoor zijn we naar camping "De Bloksberg" in Gennep gereden. Hier een mooi beschut plaatsje opgezocht om zonder al te veel nieuwsgierige blikken onze bustent op te zetten. Het opbouwen ging goed, mede omdat we een filmpje op internet hadden bekeken over de juiste manier van opbouwen. De bijgeleverde handleiding is niet echt duidelijk. Na gedane arbeid was het goed rusten op deze mooie camping. Leuke wandeling rond het meertje gemaakt en een paar keer naar Gennep gefietst.


23-08-2014 Klüsserath

Het is weer tijd voor de nieuwe wijnen en bijbehorende wijnfeesten in de moezelstreek. Vandaag via Luxemburg gereden en in Klüsserath am Mosel op een enorm grote camperplaats aan de Mosel beland. Er was nog een plaatsje aan het water vrij, dus daar geparkeerd. Mooie ruime plaatsen en perfect verzorgd terrein. Fietstocht gemaakt van maar 10 km , onze fietsen en wijzelf vinden het niet zo prettig om tegen een berg op te fietsen. Ook nog een geocache gevonden aan de rand van het dorp. Verder op enkele plaatsen wijn geproefd en uiteindelijk ook een paar dozen gekocht. Voorlopig weer genoeg Moezelwijnen in huis. Het echte mooie weer lijkt een beetje voorbij, want ook hier veel bewolking en een enkel buitje. Toch weer een heerlijk weekend gehad.